Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες αλουμινίου plisse

σιτες αλουμινιου plisseΟι σίτες αλουμινίου plisse (πλισσέ) είναι η πλέον σύγχρονη και πρακτική κατηγορία σίτας που υπάρχει. Οι σίτες plisse ενσωματώνουν όλα τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι υπόλοιπες κατηγορίες σίτας στην αγορά τόσο σε τεχνολογία όσο και σε σχεδιασμό.

Μπορείτε να βρείτε σίτες plisse σε μεγάλη ποικιλία, ικανές να καλύψουν την κάθε ανάγκη σας.


Σίτες plisse με ένα φύλλο, ιδανικές για ανοίγματα μέχρι 150 εκατοστά. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε πόρτες κουζίνας και μπαλκονόπορτες.

Σίτες plisse με δύο φύλλα, με δύο ξεχωριστά φύλλα για πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Είναι ιδανικές για ανοίγματα μεγαλύτερα από 150 εκατοστά.

Σίτες plisse double face, ιδανικές για τοποθέτηση σε επάλληλα συστήματα αλουμινίου.

Σίτες plisse κάθετης κίνησης, βρίσκουν τέλεια εφαρμογή σε παράθυρα καθώς με μία κίνηση ασφαλίζουν αφήνοντας εκτός σπιτιού τα ενοχλητικά έντομα!

Σίτες plisse με ερπύστρια, ιδανικές για πόρτες καθώς δεν χρειάζεται κάτω οδηγό και δεν μαζεύουν νερά και σκουπίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα μας με τις σίτες plisse ή επικοινωνήστε μαζί μας!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!