Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες Plisse

Οι σίτες με πανί plisse είναι το νεότερο μέλος στην οικογένεια των σιτών. Ενσωματόνοντας την τελευταία τεχνολογία στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την πρακτικότητα, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ένα καινοτόμο προϊόν απαραίτητο για κάθε σπίτι.

Χαρακτηριστικά για όλες τις κατηγορίες plisse σίτας:

  • Τύπος πανιού: Fiberglass ή pet (για κατοικίδια), δε σαπίζει και δεν καίγεται, με 6 κορδόνια οριζόντιας σταθεροποίησης από kevlar.
  • Χρώμα πανιού: Μαύρο ή γκρί
  • Χρώμα αλουμινίου: Λευκό ή καφέ άμεσα* (οποιοδήποτε χρώμα ή απομίμηση θέλετε κατόπιν συνεννόησης)
  • Ύψος κάτω οδηγού: 6 χιλιοστά!
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Πιστοποίηση: Conformité Européenne (CE)
  • Εγγύηση: 2 έτη (μετά το πέρας της εγγύσης και εφόσον προκύψει βλάβη, το κόστος επισκευής είναι πολύ προσιτό)

 *η επιμέτρηση του προϊόντος που θα επιλέξετε γίνεται από εμάς, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ, σε όλη την Αττική κατόπιν ραντεβού.

Σίτα Plisse Μονόφυλλη

plisse-monofyllhsampleΕφαρμόζει ιδανικά σε ανοίγματα μέχρι 150εκ και ύψους έως 240εκ. Προτείνεται για πόρτες κουζίνας και μπαλκονόπορτες σε ανοιγόμενα ή συρρόμενα κουφώματα (εφόσον για τα τελευταία δεν έχει γίνει πρόβλεψη για αναμονή τρίτου οδηγού). Δυνατότητα κατασκευής για κλείσιμο της σίτας με μαγνήτη για απόλυτη εφαρμογή.

 

 

 

 


Σίτα Plisse Δίφυλλη

plisse-difillhsampleΔύο ξεχωριστά φύλλα σίτας που εξασφαλίζουν πρακτικότητα και λειτουργικότητα για ανοίγματα μεγαλύτερα από 150εκ και στην περίπτωση φιλητών συρρόμενων κουφωμάτων.Ασφαλίζει στη μέση με μαγνήτες επιτυγχάνοντας το ιδανικό κλείσιμο.

 

 

 

 

 


Σίτα Plisse Double Face

plisse-epallhlhsampleΚατασκευή επί το πλείστον για επάλληλα συστήματα αλουμινίου. Κατα το μάζεμα η σίτα έχει τη δυνατότητα να μεταφερθεί ολόκληρη στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά.

 

 

 

 

 


Σίτα Plisse Κάθετης Κίνησης για παράθυρο

plisse-parathurosampleΙδανική επιλογή για παράθυρα αφού η πρακτικότητα στη χρήση την κάνει να ξεχωρίζει. Χωρίς κάτω γάντζους αλλά με μία μόνο κίνηση κατεβαίνει και αφήνει από έξω τα ενοχλητικά έντομα.

 

 

 

 


Σίτα Plisse με Ερπύστρια

plisse-repistriasample

Σίτα plisse με ερπύστια, χωρίς χρήση κάτω οδηγού. Δε μαζεύει νερό και σκουπίδια. Πανί fiberglass, δε σαπίζει, δε καίγεται και με δυνατότητα επιλογής χρώματος ανάμεσα σε γκρί και μαύρο.

 

 

 

 


 

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!