Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία SPARTAL δραστηριοποιείται στο χώρο της σίτας και του αλουμινίου από το έτος 2000. Με πείρα και υπευθυνότητα μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στο χώρο εξακολουθούμε να έχουμε προτεραιότητά μας τη δική σας ικανοποίηση από το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών είμαστε εδώ για εσάς με ειδικευμένους τεχνίτες να δώσουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιπετωπίσετε. Παρέχοντας μεγάλο πλήθος προϊόντων αλουμινίου και όχι μόνο θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε είτε τηλεφωνικά, είτε και με επίσκεψή σας στον εκθεσιακό μας χώρο.

Σας Ευχαριστούμε

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!