Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες αλουμινίου κάθετης κίνησης

σιτες καθετης κινησηςΟι σιτες αλουμινιου είναι οι πλέον διαδεδομένες σίτες στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι λόγοι που έχουν επικρατήσει είναι τα πολλά πλεονεκτήματα που διαθέτουν και κυρίως η σχέση κόστους/ απόδοσης τους.

Οι βασικότεροι τύποι σιτών αλουμινιού που υπάρχουν διαθέσιμοι στην αγορά είναι οι: σίτες plisse, σίτες κάθετης κίνησης, σίτες οριζόντιας κίνησης, σίτες σταθερού τελάρου και σίτες ανοιγόμενες για πόρτες.

Οι σίτες αλουμινίου κάθετης κίνησης αποτελούν μια ιδανική λύση για παράθυρα που ανοιγοκλείνουν συχνά, για μικρά ανοίγματα και πόρτες με μέγιστο άνοιγμα (πλάτος) έως 150 εκατοστά. Σημαντικά πλεονεκτήματα για τις σίτες κάθετης κίνησης είναι οι ιδιαίτερα οικονομικές τιμές τους, οι μεγάλη αντοχή τους στο χρόνο καθώς και η άμεση διαθεσιμότητα τους.

Στην εταιρία Spartal όλες οι σίτες κάθετης κίνησης κατασκευάζονται από Ιταλικό πανί υψηλής αντοχής και διαθέτουν πιστοποίηση CE με 2 χρόνια εγγύηση!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα μας με τις σίτες κάθετης κίνησης ή επικοινωνήστε μαζί μας!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!