Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες κάθετης κίνησης

Οι σίτες κάθετης κίνησης με ίσιο πανί αποτελούν την οικονομικότερη επιλογή στα συστήματα σίτας. Αξιοπιστία και λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την άμεση διαθεσιμότητα καθιστούν το προϊόν ιδιαίτερα ελκυστικό. Εφαρμόζει σε πόρτες και παράθυρα μέγιστου ανοίγματος έως 150εκ. Οι πλαϊνοί οδηγοί είναι κατασκευασμένοι ώστε να εφαρμόζονται αντιανεμικά βουρτσάκια για την αποφυγή εξόδου της σίτας από τους οδηγούς όταν έχει άνεμο. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης φρένου για πιο ομαλή επαναφορά της σίτας κατά το μάζεμα.

Χαρακτηριστικά για όλες τις κατηγορίες σίτας κάθετης κίνησης:

  • Τύπος πανιού: Ιταλικό πανί υψηλής αντοχής, δεν καίγεται, δε σαπίζει.
  • Χρώμα πανιού: Γκρί
  • Χρώμα αλουμινίου: Λευκό ή καφέ άμεσα* (οποιοδήποτε χρώμα ή απομίμηση θέλετε κατόπιν συνεννόησης)
  • Πιστοποίηση: Conformité Européenne (CE)
  • Εγγύηση: 2 έτη

*η επιμέτρηση του προϊόντος που θα επιλέξετε γίνεται από εμάς, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ, σε όλη την Αττική κατόπιν ραντεβού.

Σίτα κάθετης κίνησης για πόρτα

Με μέγιστο πλάτος έως 150εκ και μέγιστο ύψος έως 240εκ η σίτα μπορεί να εφαρμόσει ιδανικά και να σας απαλλάξει από ενοχλητικά έντομα. Κουμπώνει με ασφάλεια στο κάτω μέρος των οδηγών και επανέρχεται με ευκολία χάρη στο σύστημα φρένου.

Σίτα κάθετης κίνησης για παράθυρο

Μπορεί να τοποθετηθεί σε άνοιγμα πλάτους έως 150εκ και ύψους έως 160εκ. Αποτελεί συχνή επιλογή για παράθυρα κουζίνας και μπάνιου αφού η χαμηλή της τιμή και αξιοπιστία την καθιστούν ιδιαίτερα προσιτή.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!