Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες αλουμινίου free

σιτες αλουμινιου freeΟι σίτες αλουμινίου free αποτελούν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή κατηγορία για τις σίτες. Οι σίτες free διαθέτουν πολλές καινοτομίες και μοναδικές λειτουργίες που τις καθιστούν σημαντικές και σε πολλές περιπτώσεις είναι η απαραίτητη επιλογή.

Οι σίτες free χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική που διαθέτουν, λειτουργούν με χρήση ερπύστριας με πολύ μικρό ή ακόμα και καθόλου κάτω οδηγό, είναι κατασκευασμένες από άκαυστο πανί και τοποθετούνται εύκολα σε πολύ λίγο χρόνο.

Ακόμα οι σίτες free μπορούν να αφαιρεθούν με μεγάλη ευκολία χωρίς να απαιτείται η παρουσία τεχνικού. Επίσης μπορούν να κατασκευαστούν και σε δίφυλλη έκδοση με κλείσιμο στην μέση καθιστώντας τις ιδανικές και για επάλληλα συστήματα. Τέλος ένα ακόμα πλεονέκτημα τους είναι η ιδιαίτερα οικονομική τιμή τους!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε τη σελίδα μας με σίτες αλουμινίου free.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!