Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες Free

Σίτες αλουμινίου που ορίζουν μια ολόκληρη κατηγορία από μόνη της! Υψηλή αισθητική και κατασκευαστική καινοτομία προσφέρουν ένα προϊόν ικανό να προσδώσει στο χώρο σας ένα διαφορετικό τόνο. Ίσιο πανί άκαυστο, με απόλυτη εφαρμογή σε κάθε πλευρά, τοποθετημένο σε ερπύστρια και με κάτω οδηγό μόλις 4 χιλιοστά ολοκληρώνουν το απόλυτο προϊόν στον τομέα των αντικωνωπικών συστημάτων. Μέγιστο πλάτος ανοίγματος 150εκ και ύψος 220εκ. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και δίφυλλής έκδοσης για κλείσιμο στη μέση σε επάλληλα συστήματα.

 *η επιμέτρηση του προϊόντος που θα επιλέξετε γίνεται από εμάς, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ, σε όλη την Αττική κατόπιν ραντεβού.

Σίτα Free

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!