Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου

συρόμενα κουφώματα αλουμινίουΤα κουφώματα αλουμινίου διαχωρίζονται συνήθως σε συρόμενα, ανοιγόμενα και πτυσσόμενα ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους.

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν μια λύση που είναι ιδιαίτερα πρακτική. Στην Ελλάδα είναι πολύ διαδεδομένη επιλογή κυρίως στις πολυκατοικίες αλλά και τις σύγχρονες μονοκατοικίες.

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου είναι μια από τις οικονομικότερες επιλογές και παράλληλα προσφέρουν σημαντική αξιοποίηση του χώρου καθώς δεν χρειάζονται μεγάλα ανοίγματα. Διατίθενται σε πολλές παραλλαγές και διάφορους τύπους.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά των συρόμενων κουφωμάτων αλουμινίου είναι:

  • Προσφέρουν καλύτερη αξιοποίηση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  • Υπάρχουν σε δίφυλλο, χωνευτό και επάλληλο τύπο
  • Επίσης στα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να προστεθούν παντζούρια, σίτες αλουμινίου και εξωτερικά ρολλά ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!