Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Συντήρηση σε σίτες αλουμινίου

σιτες αλουμινιου συντηρησηΟι σίτες αλουμινίου είναι ο πλέον δημοφιλής τύπος σίτας που υπάρχει στην αγορά. Οι λόγοι που καθιστούν τις σίτες αλουμινίου ως πρώτη επιλογή στους καταναλωτές είναι πολλοί. Ανάμεσα σε αυτούς ιδιαίτερα σημαντική θέση έχουν το χαμηλό κόστος συντήρησης αλλά και η αραιή συχνότητα που χρειάζονται συντήρηση. Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν εμφανίζουν συχνά ζημιές και προβλήματα.

Η συντήρηση που χρειάζονται οι σίτες αλουμινίου σχετίζεται με την φθορά που προκαλείτε από τη βροχή, τον δυνατό αέρα, τη σκόνη, διάφορα μικροαντικείμενα και φυσικά την κακή χρήση που μπορεί να έχουν.

Τόσο η σωστή χρήση όσο και η σωστή συντήρηση στις σίτες αλουμινίου επεκτείνουν την διάρκεια ζωής τους σημαντικά και παράλληλα βοηθούν στην σωστή λειτουργία τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συντήρηση και επισκευή σε σίτες αλουμινίου!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!