Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σταθερά κάγκελα για παράθυρα

σταθερα καγκελα για παραθυραΤα σταθερά κάγκελα για παράθυρα προσφέρουν επιπλέον προστασία στα παράθυρα του σπιτιού, του καταστήματος, της αποθήκης σας και γενικότερα σε οποιοδήποτε χώρο υπάρχει κάποιο άνοιγμα.

Ειδικά σε περιπτώσεις που διαθέτετε παλαιά ή ξύλινα κουφώματα τα σταθερά κάγκελα προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, καθώς το κόστος εγκατάστασης είναι σαφώς μικρότερο από το να αντικαταστήσετε τα κουφώματα σας με νέα. Η εγκατάσταση γίνετε εύκολα και χωρίς να χαλάσει η εικόνα του χώρου σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει σταθερά κάγκελα για παράθυρα με υψηλή αντοχή, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!