Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σταθερά κάγκελα στα παράθυρα, απαραίτητα για ασφάλεια

σταθερα καγκελαΠολύ άνθρωποι θεωρούν τα σταθερά κάγκελα στα παράθυρα περιττή ασφάλεια στο σπίτι κυρίως λόγω αισθητικής, αλλά μελέτες έχουν αποδείξει το ακριβώς αντίθετο, ενώ πλέον η ποικιλία σχεδίων σε κάγκελα μπορεί να δώσει ακόμα και μια ξεχωριστή πινελιά στην εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας.

Τι συμβαίνει όμως και τελικά είναι απαραίτητα τα κάγκελα για σιγουριά και προστασία:

 

  • Μελέτες αποδεικνύουν ότι τα παράθυρα μένουν κατά την έξοδο από το σπίτι ξεκλείδωτα πολύ πιο συχνά από μία πόρτα. Το κλείδωμα της πόρτας κατά την έξοδο, είναι μια κίνηση μηχανική, αλλά πολύ συχνά φεύγοντας ξεχνάμε να τσεκάρουμε τα παράθυρα μας.

  • Οι ληστές προτιμούν πάντα την εύκολη είσοδο από ένα παράθυρο το οποίο έχει ξεχαστεί ανοιχτό ή δεν προσφέρει καλό κλείδωμα, ενώ γνωρίζουν ότι τα νέα ασύρματα μέσα ασφαλείας δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όταν συνδέονται σε παράθυρα.

  • Ότι κλείδωμα και να έχει το παράθυρο σας, για ένα έμπειρο ληστή είναι εύκολο να ανοίξει αθόρυβα και άνετα. Ενώ όταν έχει να αντιμετωπίσει κάγκελα ασφαλείας όχι μόνο το σκέφτεται αλλά αδυνατεί και να καταφέρει να εισέλθει.

Το αισθητικό κομμάτι της επιλογής είναι εξίσου σημαντικό ώστε να νιώθουν τα άτομα που μένουν σε μια κατοικία, άνετα με την ιδέα να έχουν σταθερά κάγκελα ασφαλείας. Τα κάγκελα πλέον υπάρχουν σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα ώστε να καλύπτουν στιλ κατοικίας από μοντέρνο, βιομηχανικό έως κλασικό.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!