Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Γιατί να επιλέξετε σιτες αλουμινιου από την Spartal;

σιτες αλουμινιουΟι σιτες αλουμινιου όπως έχουμε αναφέρει είναι ιδιαίτερα χρήσιμες τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι. Σε ορισμένες περιοχές και κυρίως στην εξοχή η χρήση σίτας αλουμινίου κρίνεται απαραίτητη για την προστασία από ενοχλητικά και πολλές φορές επικίνδυνα έντομα και ζωύφια. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια με την ραγδαία εξάπλωση του κουνουπιού τίγρη σε όλη την Ελλάδα και τις επικίνδυνες ασθένειες που μεταφέρει η προστασία με σίτες αλουμινίου είναι ακόμα περισσότερο επιτακτική.

Η εταιρία Spartal έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, με άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε την επιμέτρηση, σε όλη την Αττική χωρίς καμιά χρέωση, χρησιμοποιούμε για τις σίτες μας μόνο υλικά με πιστοποίηση (CE) και φροντίζουμε να γίνεται η καλύτερη δυνατή δουλειά με αποτέλεσμα οι σίτες αλουμινίου να ταιριάζουν αρμονικά με τον χώρο σας, να είναι εύχρηστες και να έχουν διάρκεια και αντοχή στο χρόνο.

Στην εταιρία Spartal θα βρείτε σίτες αλουμινίου όλων των τύπων: σίτες plisse, σίτες κάθετης κίνησης, σίτες οριζόντιας κίνησης, σίτες free, ανοιγόμενες σίτες για πόρτες και σίτες σταθερού τελάρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και αποκτήστε άμεσα προστασία από τα έντομα με σίτες αλουμινίου!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!