Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες: Τα υλικά κατασκευής τους

υλικά σίτεςΟι σίτες όπως είναι γνωστό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στην Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο για την προστασία που παρέχουν από τα έντομα ενώ παράλληλα επιτρέπουν τον φυσικό αερισμό του χώρου και το ηλιακό φως. Οι σίτες άρχισαν ουσιαστικά να χρησιμοποιούνται για την προστασία από τα έντομα από την δεκαετία του 1950 και από τότε συνεχώς η χρήση τους αυξάνεται.

 

Τα υλικά κατασκευής σιτών: Αλουμίνιο – Fiberglass - Χαλκός

Οι περισσότερες σίτες που χρησιμοποιούνται σήμερα είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο. Ο λόγος που έχουν επικρατήσει στην αγορά οι σίτες αλουμινίου είναι τα πολλά πλεονεκτήματα που εμφανίζουν, όπως μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, χαμηλό κόστος κατασκευής, μικρό βάρος και είναι ιδιαίτερα διακριτικές στην εμφάνιση επιτρέποντας το ηλιακό φως.

Άλλα διαδεδομένα υλικά κατασκευής για σίτες είναι το fiberglass που είναι πολύ ανθεκτικό τόσο στο χρόνο όσο και τις καιρικές συνθήκες αλλά περιορίζει σε μεγάλο βαθμό το ηλιακό φως και ο χαλκός που είναι ο πλέον ανθεκτικός στο χρόνο είναι όμως και ακριβότερη λύση καθώς ο χαλκός σαν υλικό είναι ακριβότερος του αλουμινίου και του fiberglass, και επίσης οξειδώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (λιγότερο από ένα χρόνο).

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!