Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες για μόνιμη προστασία από τα έντομα!

σίτες για έντομαΗ τοποθέτηση σίτας στα παράθυρα και τις πόρτες είναι ο πλέον μόνιμος, ασφαλείς και οικονομικός τρόπος προστασίας από ενοχλητικά έντομα και ζωύφια.

Οι σίτες παρέχουν πλήρη προστασία από κουνούπια, μύγες και όλα τα ενοχλητικά έντομα ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν την φυσική ανανέωση του αέρα στον χώρο καθώς δεν θα χρειάζεται πλέον να κλείνετε τα παράθυρα για προστατευτείτε!


Με την τοποθέτηση σίτας επίσης γλιτώνετε τις δυσάρεστες μυρωδιές από τα διάφορα εντομοαπωθητικά που έως τώρα χρειαζόσασταν και παράλληλα εξοικονομήστε χρήματα.

Η τοποθέτηση είναι ιδιαίτερα εύκολη και απλή, χωρίς να χρειάζονται μερεμέτια και διάφορες άλλες εργασίες και ολοκληρώνεται σε ελάχιστο χρόνο.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους διάφορους τύπους σίτας που υπάρχουν διαλέγοντας το σχέδιο και τα χρώματα που ταιριάζουν με το σπίτι σας έτσι ώστε να συνδυάσετε την προστασία που σας παρέχουν οι σίτες με ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!