Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες για διαφορετικές ανάγκες!

σιτεςΟι σίτες αλουμινίου είναι σημαντικό βοήθημα και διευκόλυνση στην καθημερινότητα, προστατεύοντας από σκόνη και έντομα που ο αέρας ή οι καιρικές συνθήκες θα φέρουν στα ανοίγματα του σπιτιού σας.

Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά είδη σίτες, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εκάστοτε κατοικίας. Αυτό μπορεί να αφορά εργονομικά ζητήματα, χωροταξικά αλλά και αισθητικά. Οι κυριότερες σίτες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, είναι οι σταθερές, οι κάθετες, οι οριζόντιες, οι ανοιγόμενες και οι πλισέ σίτες.

Όλες ανάλογα από τις ανάγκες του ιδιοκτήτη, έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε στο χώρο μας.

Οι σταθερές σίτες αλουμινίου, είναι ιδανική λύση για μικρά ανοίγματα χώρων όπως είναι το μπάνιο, όπου η είσοδος και η έξοδος δεν είναι δυνατή και δεν χρειάζεται επιλογή ανοιγόμενης. Συνήθως τα παράθυρα τα οποία έχουν σταθερή σίτα, προστατεύονται από σταθερά κάγκελα ασφαλείας.

Οι κάθετες σίτες αλουμινίου, σφραγίζουν αποτελεσματικά τα ανοίγματα από έντομα και κουνούπια, ενώ είναι ιδιαίτερα εύχρηστες σε παράθυρα. Δεν είναι όμως το ίδιο εύχρηστες σε μπαλκονόπορτες καθώς (ανάλογα το κλείσιμο) απαιτείται σκύψιμο σε κάθε άνοιγμα ή κλείσιμο.

Οι οριζόντιες σίτες αλουμινίου λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως οι κάθετες, έχοντας αντίστροφη διευκόλυνση, δηλαδή είναι ιδιαίτερα εύχρηστες σε μπαλκονόπορτες και πόρτες, και λιγότερο σε παράθυρα.

Ένας ακόμα τύπος σίτας, οι ανοιγόμενες σίτες, έχουν τον πλέον εύκολο χειρισμό, καθώς διαθέτουν  αυτόματη επαναφορά. Πρέπει να προσέξετε να έχουν ελατήριο επαναφοράς ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες για τις οποίες είναι σχεδιασμένες.

Τέλος, οι πλισέ σίτες αλουμινίου, λειτουργούν με οριζόντια κίνηση και είναι ιδανικές για παράθυρα και μπαλκονόπορτες, ενώ διπλώνουν στο προφίλ του αλουμινίου. Εξοικονομεί χώρο στα κουφώματα αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι θα πρέπει να υπάρχουν οδηγοί στο δάπεδο ή στο κούφωμα.

Για να επιλέξετε τις κατάλληλες σίτες αλουμινίου με σκοπό να καλύψετε ιδανικά τις ανάγκες σας επικοινωνήστε μαζί μας!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!