Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες αλουμινίου σταθερού τελάρου

σίτες αλουμινίου σταθερού τελάρουΣίτες αλουμινίου υπάρχουν σε διάφορους τύπους και χωρίζονται κατά βάση ανάλογα με τον τρόπο που ανοίγουν και κλείνουν, όπως πχ οι σίτες σταθερού τελάρου, οι σίτες οριζόντιας κίνησης και οι σίτες κάθετης κίνησης.

Οι σίτες αλουμινίου σταθερού τελάρου χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι δεν έχουν κίνηση, τοποθετούνται κυρίως σε παράθυρα και δεν ανοιγοκλείνουν, παρά μόνο μπορούν να τοποθετούνται και να αφαιρούνται ενιαία. Οι σίτες αλουμινίου σταθερού τελάρου όπως αναφέραμε βρίσκουν εφαρμογή κυρίως σε παράθυρα μπάνιου, παράθυρα σε αποθήκες, εξαερισμούς και γενικότερα σε ανοίγματα που δεν γίνεται συχνή χρήση όπως πχ μπαλκονόπορτες.

Οι σίτες σταθερού τελάρου χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερα εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση που έχουν όπως επίσης από την μεγάλη αντοχή τους αλλά και το χαμηλότερο κόστος σε σχέση με άλλους τύπους σίτας αλουμινίου.

Στην εταιρία Spartal θα βρείτε σίτες σταθερού τελάρου από πανί fiberglass, pet ή αλουμίνιο, Ιταλικής κατασκευής με ιδιαίτερα υψηλή αντοχή. Τα διαθέσιμα χρώματα αλουμινίου είναι λευκό ή καφέ άμεσα διαθέσιμα και οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε κατόπιν συνεννόησης. Όλες οι σίτες αλουμινίου διαθέτουν πιστοποίηση CE και παρέχονται με 2 χρόνια εγγύηση!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!