Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σιτες αλουμινιου από την εταιρία Spartal!

σιτες αλουμινιουΗ εταιρία Spartal με 15 συνεχόμενα χρόνια παρουσία στις τοποθετήσεις σίτας και φέτος είναι πιστή στο ραντεβού της!

Εξοπλίστε το σπίτι ή το εξοχικό σας με σιτες αλουμινιου και προστατευτείτε από τα ενοχλητικά έντομα και τις επικίνδυνες ασθένειες που μπορεί να μεταφέρουν!


Αν ήδη διαθέτετε σίτες αλουμινίου τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να προχωρήσετε σε τυχόν επισκευές, επιδιορθώσεις ή αντικαταστάσεις όπου κρίνεται απαραίτητο.

Η εταιρία μας διαθέτει όλων των τύπων σίτες αλουμινίου:

  • Σίτες plisse
  • Σίτες κάθετης κίνησης
  • Σίτες οριζόντιας κίνησης
  • Σίτες free
  • Σίτες ανοιγόμενες για πόρτες
  • Σίτες σταθερού τελάρου

Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση σε όλους τους τύπους σίτας, οποιοδήποτε πρόβλημα και αν παρουσιάζουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!