Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες αλουμινίου οριζόντιας κίνησης

σιτες αλουμινιουΟι σιτες κατασκευάζονται από διάφορα υλικά όπως πλαστικό, αλουμίνιο, σίδερο κα. Οι σιτες αλουμινιου είναι αυτές που κυριαρχούν στην αγορά καθώς εμφανίζουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα και έχουν τον καλύτερο συνδυασμό κόστους – απόδοσης.

Όσον αφορά τους τύπους που υπάρχουν διαθέσιμοι, θα βρείτε πολλούς τύπους κατάλληλους για να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη (Σίτες plisse, σίτες κάθετης κίνησης, σίτες οριζόντιας κίνησης, σίτες free κα).

Οι σιτες οριζοντιας κινησης αποτελούν ιδανική λύση για παράθυρα με μεγάλα ανοίγματα και για μπαλκονόπορτες και πόρτες. Οι σίτες οριζόντιας κίνησης που διαθέτει η εταιρία Spartal παρέχονται με πιστοποίηση CE και εγγύηση 3 ετών.

Ο τύπος πανιού στις σίτες είναι Ιταλικός με υψηλή αντοχή, ενώ όσον αφορά το χρώμα μπορείτε να επιλέξτε όποιο επιθυμείτε κατόπιν συνεννόησης!

Επισκεφθείτε τη σελίδα με τις σίτες οριζόντιας κίνησης για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!