Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες αλουμινίου, τα οικολογικά οφέλη από την χρήση τους

σιτες αλουμινιουΑρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι το αλουμίνιο γενικά είναι ένα ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον και οικολογικό υλικό. Το αλουμίνιο μπορεί να ανακυκλωθεί σε μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με τα υπόλοιπα μέταλλα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή σιτών και κουφωμάτων. Άλλωστε υπολογίζετε ότι ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό του αλουμινίου που χρησιμοποιείται στις κατασκευές παγκοσμίως προέρχεται από ανακύκλωση.

Στα χαρακτηριστικά που κάνουν τις σίτες αλουμινίου φιλικές προς το περιβάλλον συγκαταλέγεται η μεγάλη αντοχή που έχουν στον χρόνο, η ευκολία με την οποία ανακυκλώνονται και στο γεγονός ότι η ανακύκλωση αλουμινίου απαιτεί ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με άλλα μέταλλα.

Αποκτήστε και εσείς σίτες αλουμινίου εξασφαλίζοντας αποτελεσματική προστασία με διάρκεια στο χρόνο και παράλληλα οικολογικά οφέλη!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!