Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες αλουμινίου για το καλοκαίρι

σιτες, σιτες αλουμινιουΟι καλοκαιρινοί μήνες στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα θερμοί και η προστασία από την ζέστη είναι επιβεβλημένη! Υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε για να προστατευτείτε από την ζέστη και να μειώσετε την θερμοκρασία.

Για να προστατευτείτε από την ζέστη μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε σωστή μόνωση της σκεπής και να τοποθετήσετε διπλά τζάμια. Με αυτό το τρόπο μειώνετε την θερμότητα που απορροφά ένα κτίριο.

Για να μειώσετε την θερμοκρασία μπορείτε να τοποθετήσετε air condition ή ανεμιστήρα οροφής. Επίσης ένας από τους πλέον οικονομικούς και εύκολους τρόπους για μειώσετε την θερμοκρασία είναι να τοποθετήσετε σίτες. Οι σίτες και κυρίως οι σίτες αλουμινίου τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες καθώς επιτρέπουν να έχετε τα παράθυρα και τις πόρτες ανοιχτές με σκοπό να γίνετε φυσικός αερισμός του χώρου ενώ παράλληλα εμποδίζουν τα ενοχλητικά έντομα και κυρίως τα κουνούπια που μεταδίδουν επικίνδυνες ασθένειες.

Οι σίτες είναι η γρηγορότερη, και πλέον οικονομική λύση!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας προσφορά για τα παράθυρα και τις πόρτες σας!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!