Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σιτες αλουμινιου, γιατί είναι απαραίτητες!

σιτες αλουμινιουΣτην Ελλάδα, μια χώρα με υπέροχο μεσογειακό κλίμα, οι θερμοκρασίες παραμένουν καλές για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Αποτέλεσμα βέβαια είναι, με την μεγαλύτερη παραμονή των καλών θερμοκρασιών, να παραμένουν και οι ενοχλητικοί “επισκέπτες” όπως είναι οι μύγες και τα κουνούπια!

Η λύση είναι εύκολη, καθώς οι σιτες αλουμινιου μας επιτρέπουν τις ζεστές και ηλιόλουστες μέρες να διατηρούμε να παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές, χωρίς να υπάρχει φόβος για ενοχλήσεις.

Ανεξαρτήτως περιοχής και τύπου κατοικίας, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τα έντομα ώστε να μην εισβάλλουν στον προσωπικό μας χώρο, ενώ σε μονοκατοικίες και σε περιοχές κοντά σε θάλασσα ή νερό η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Ένα επιπλέον θετικό στοιχείο στην τοποθέτηση σιτας αλουμινιου είναι ότι μπορεί αισθητικά να δέσει εύκολα με τα κουφώματα που έχετε επιλέξει, ενώ παράλληλα η επιλογή σκούρου χρώματος στις σίτες αλουμινίου, είναι η λιγότερο αντιληπτή από το μάτι καθώς βλέπουμε από μέσα προς τα έξω. Ο λόγος που μπορούμε να έχουν καθαρή εικόνα με σκούρες σίτες αλουμινίου είναι ότι το φως δεν αντανακλάται όσο σε μια ανοιχτή απόχρωση, οπότε δεν θολώνει.

Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε σίτες αλουμινίου, διαλέγοντας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει η εταιρία Spartal!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!