Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Πτυσσομενες καγκελοπορτες & καγκελα ασφαλειας

πτυσσομενες καγκελοπορτες ασφαλειαςΟι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας παρέχουν πρώτα απ' όλα ασφάλεια στο σπίτι, την αποθήκη, το κατάστημα σας και γενικά σε οποιονδήποτε χώρο θέλετε να προσθέσετε επιπλέον ασφάλεια.

Οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας τοποθετούνται σε παράθυρα, σε μπαλκονόπορτες, σε πόρτες εισόδου, σε κουζίνες και γενικά σε ανοιχτούς χώρους που θέλετε να προστατέψετε.

Οι εταιρία Spartal παρέχει τους εξής τύπους:

Πτυσσόμενα κλασικά παντζούρια ασφαλείας, όπου συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των παλιών παντζουριών (όμορφο σχέδιο, αρμονική σχέση με το κτήριο, καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο) αλλά παράλληλα και βελτιώνουν τα μειονεκτήματά τους (μεγαλύτερη ασφάλεια, εύκολη χρήση, σπανιότερη συντήρηση, καλύτερη ηχομόνωση).

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας Τύπος 80 με αφαιρούμενες μπάρες, όπου είναι υψηλής ασφαλείας και έχουν ως σκοπό να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες σας ενώ ταυτόχρονα αφαιρούνται πολύ εύκολα και γρήγορα.

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας Τύπος 70 με σταθερές μπάρες, οι οποίες τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα ακόμα και από εσάς χωρίς να απαιτούνται ειδικά εργαλεία και χωρίς να πρέπει να κάνετε μερεμέτια.

Πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας Τύπος 100, οι πτυσσόμενες πόρτες κατασκευάζονται πάντα στα μέτρα του κάθε κουφώματος ξεχωριστά και με ακρίβεια χιλιοστού. Τέλος παραδίνονται όλες βαμμένες ηλεκτροστατικά. Εκτός από την ασφάλεια του σπιτιού σας μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε καταστήματα με μεγάλη ανάγκη προστασίας.

Πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας Τύπος 90, οι πτυσσόμενες πόρτες τοποθετούνται εντός της ίδιας ημέρας στα υπάρχοντα κουφώματα, είτε είναι συρόμενα, είτε ανοιγόμενα ή ρολά χωρίς να χρειάζονται μερεμέτια. Ακόμα μπορούν να τοποθετηθούν χωνευτές στον τοίχο εφόσον υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Για οποιονδήποτε χώρο θέλετε να προσθέσετε επιπλέον ασφάλεια μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση για εσάς!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!