Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Πτυσσόμενες πόρτες (Φυσούνες)

πτυσσομενες πορτες, φυσουνεςΟι πτυσσόμενες πόρτες (επίσης γνωστές και ως φυσούνες) είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε επαγγελματικούς χώρους. Οι φυσούνες χρησιμοποιούνται για την κάλυψη ανοιχτών χώρων που υπάρχει ανάγκη για ευελιξία όπως σε καφετέριες, εστιατόρια, εκθέσεις κα.

 

 

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα που διαθέτουν είναι:

  • οι δυνατότητες να κατασκευαστούν με πολλά ή λίγα φύλλα
  • η ευκολία κατασκευής τους σε διάφορες διαστάσεις
  • μετακινούνται ιδιαίτερα εύκολα
  • όταν μαζεύονται καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο
  • παρέχουν ασφάλεια στο χώρο και προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις πτυσσόμενες πόρτες και την εγκατάσταση τους!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!