Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Επιλέξτε πτυσσόμενα κάγκελα για μεγαλύτερη ασφάλεια!

πτυσσομενα καγκελαΗ προστασία του χώρου μας, είτε επαγγελματικού είτε κατοικίας, είναι κάτι που έχουν ανάγκη όλοι ώστε να νιώθουν ασφάλεια. Τα τελευταία χρόνια, δεν είναι λίγοι οι ιδιώτες που ψάχνουν για σωστή και πρακτική λύση, σε συστήματα ασφαλείας. Δυστυχώς βέβαια, ένας καλός συναγερμός, δεν είναι αρκετός από μόνος του. Τα κάγκελα ασφαλείας, ασφαλίζουν ακόμα και τις πιο ευάλωτες διόδους, όπως είναι ένα μικρό παράθυρο μπάνιου.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, είναι ιδανικά για τις ανάγκες επαρκούς προστασίας του χώρου σας, καθώς στερεώνονται μόνιμα και παράλληλα προσφέρουν την ελευθερία να ανοίγουν πλήρως χωρίς να φαίνονται. Όταν τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας κλείνουν, ασφαλίζουν με ειδικές κρυφές κλειδαριές και λουκέτα και προσφέρουν την ίδια ασφάλεια που προσφέρουν τα σταθερά κάγκελα, χωρίς όμως να περιορίζουν τις εξόδους από τους χώρους σας. Ιδανική λύση, προσφέρουν τα πτυσσόμενα κάγκελα για προστασία σε παράθυρα, μπαλκονόπορτες αλλά και την πόρτα εισόδου σας.

Σημαντικό είναι, πριν αποφασίσετε, να επισκεφθείτε ένα ειδικό και να σας κάνει μια σωστή και ολοκληρωμένη πρόταση, για τις ανάγκες του χώρου σας. Για άμεση εξυπηρέτηση και κατανόηση των προσωπικών σας αναγκών, επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ραντεβού με έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!