Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Πτυσσόμενες πόρτες εσωτερικού χώρου - Πλεονεκτήματα

πτυσσομενες πορτες εσωτερικου χωρουΟι πτυσσόμενες πόρτες εσωτερικού χώρου είναι ιδανικές για να δώσουν λύσεις στο σπίτι ή στο κατάστημα σας εύκολα και οικονομικά!

 

  • Εξοικονομείστε χώρο τοποθετώντας πτυσσόμενες πόρτες, καθώς μαζεύουν σε ελάχιστο χώρο ενώ υπάρχει δυνατότητα κατασκευής τους σε οποιαδήποτε διάσταση

  • Αυξήστε την ασφάλεια σας, με τα ενισχυμένα κυψελωτά νεύρα που διαθέτουν, είναι 50% ανθεκτικότερες από τις υπόλοιπες πλαστικές πτυσσόμενες πόρτες!

  • Καθαρίζουν απλά και γρήγορα, καθώς δεν χρειάζονται ειδικά καθαριστικά και εργαλεία

  • Δεν αλλοιώνονται ούτε από το νερό και το κρύο ούτε από τον ήλιο και την ζέστη καθώς είναι κατασκευασμένες από ενισχυμένο P.V.C υλικό

Η εταιρία Spartal διαθέτει πτυσσόμενες πόρτες εσωτερικού χώρου σε ποικιλία χρωμάτων ακόμα και απομιμήσεων ξύλου, πάντα σε προσιτές τιμές!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!