Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Πόρτες με σιτες αλουμινιου

σιτες αλουμινιουΑνάμεσα στους πολλούς τύπους που υπάρχουν, συγκαταλέγεται η πόρτα η οποία αποτελείται από δικό της κάσωμα, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη σταθερότητα και να ενδείκνυται για χρήση κατά τους θερινούς μήνες με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες κατασκευής, όπως να αποτελείται από πανί σίτας fiberglass, pet ή αλουμινίου, δίνοντας πολλές επιλογές τόσο από άποψη αισθητικής όσο και ανθεκτικότητας. Οι κάτοχοι κατοικίδιων, συνίσταται να προτιμούν το πανί pet, ειδικά κατασκευασμένο ώστε να αντέχει σε νυχιές και δαγκώματα από τα κατοικίδια.

Ενώ όταν η πόρτα σας εκτίθεται πολλές ώρες στον ήλιο και καιρικές συνθήκες, ιδανική επιλογή είναι το πανί fiberglass.

Η εταιρία Spartal προτείνει ανεπιφύλακτα την επιλογή πόρτας με σίτες αλουμινίου, καθώς φροντίζει να υπάρχουν τρεις μεντεσέδες για επιπλέον σταθερότητα, ελατήριο επαναφοράς ώστε να μη παραμένει ανοιχτή η πόρτα και μαγνητικό κλείσιμο ώστε να γίνεται αυτόματα.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!