Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Πόρτες ασφαλείας για προστασία

πορτες ασφαλειαςΔυστυχώς όλοι μας παρατηρούμε πως η ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρισης μας γίνετε ολοένα και περισσότερο δύσκολη. Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε από τους ανθρώπους γύρο μας και από τις ειδήσεις για δεκάδες κλοπές και ληστείες. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως πρέπει όλοι να λάβουμε μέτρα προστασίας για την περιουσία μας.

Οι στατιστικές έχουν αποδείξει ότι οι περισσότερες διαρρήξεις πραγματοποιούνται με παραβίαση της πόρτας ή των παραθύρων και κυρίως αυτών που είναι παλαιάς τεχνολογίας ή δεν έχουν καμία ασφάλεια καθώς αποτελούν τον ευκολότερο στόχο.

Οι πόρτες ασφαλείας είναι ένα ιδανικό μέτρο προστασίας. Υπάρχουν πόρτες ασφαλείας με ενισχυμένη θωράκιση και κλειδαριές υψηλής τεχνολογίας που εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή προστασία για το σπίτι ή την επιχείρηση σας καθώς η διάρρηξη τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα κάτι που λειτουργεί αποτρεπτικά για κάθε επίδοξο διαρρήκτη.

Η εταιρεία Spartal διαθέτει πόρτες ασφαλείας με πιστοποίηση. Έπειτα από δοκιμές και πειράματα, κάθε πόρτα ασφαλείας που τοποθετούμε φέρει την ένδειξη CE.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε την έκθεση μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!