Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Γιατί να προτιμήσετε ποιοτικές σίτες αλουμινίου

σιτες αλουμινιουΌταν αποφασίσετε να τοποθετήσετε σίτες αλουμινίου στο σπίτι ή το εξοχικό σας σίγουρα ένα απο τα πρώτα πράγματα που θα κάνετε είναι μια έστω και απλή έρευνα αγοράς.

Κατά την έρευνα σας θα διαπιστώσετε αρκετά σύντομα ότι στις τιμές υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Αρχικά ένας σημαντικός παράγοντας στον υπολογισμό της τιμής στις σίτες αλουμινίου είναι ο τύπος τους. Για παράδειγμα ανάλογα με το αν διαθέτουν μηχανισμούς για ανοιγοκλείνουν ή είναι σταθερές έχει μεγάλη σημασία στον καθορισμό της τιμής.

Επίσης ένας σημαντικός παράγοντας είναι αν στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση τους, εναλλακτικά θα πρέπει να πληρώσετε ξεχωριστά συνεργείο για την τοποθέτηση ή θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε μόνοι σας την τοποθέτηση.

Οι σημαντικότεροι όμως παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας πριν επιλέξετε σίτες αλουμινίου είναι η ποιότητα κατασκευής, τα υλικά, οι προδιαγραφές, τα πιστοποιητικά που διαθέτουν και φυσικά η εγγύηση που έχουν. Επιλέγοντας σίτες με πολύ χαμηλό κόστος και χωρίς τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διαπιστώσετε ότι θα χρειαστούν επισκευή ή ακόμα χειρότερα αντικατάσταση με αποτέλεσμα να δαπανήσετε μεγαλύτερο ποσό απ' ότι αν είχατε επενδύσει κατευθείαν σε μια ποιοτική λύση!

Η εταιρία Spartal σας παρέχει σίτες αλουμινίου πιστοποιημένες με Conformité Européenne (CE) και 3 χρόνια εγγύηση! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!