Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Ποιοι είναι οι τύποι σίτας;

σιτες αλουμινιουΟι σίτες χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το πανί που χρησιμοποιούν και τον τρόπο λειτουργίας - κίνησης.

  • Οριζόντιας κίνησης. Με plisse ή ίσιο πανί.
  • Κάθετης κίνησης. Με plisse ή ίσιο πανί.
  • Ανοιγόμενες. Με δυνατότητα επιλογής σε ίσιο πανί fiberglass, pet ή αλουμινίου.
  • Σταθερού τελάρου. Με επιλογή ανάμεσα σε ίσιο πανί fiberglass, pet ή αλουμινίου.

Η πρώτη κατηγορία αφορά σίτες που τοποθετούνται συνήθως σε πόρτες ή μπαλκονόπορτες. Στην πρώτη κατηγορία μπορούμε να συμπεριλάβουμε και τη σίτα που κατασκευάζουμε με προφίλ της Alumil και ίσιο πανί. Τοποθετείτε σε επάλληλα ή συρόμενα κουφώματα. Ακόμα και αν δεν υπάρχει πρόβλεψη για οδηγό σε αναμονή υπάρχουν λύσεις ώστε να γίνει δυνατή η τοποθέτηση σίτας στο χώρο που επιθυμείτε.

Η δεύτερη κατηγορία σίτας είναι ιδανική για παράθυρα δωματίων, λουτρών κ.λ

Η τρίτη κατηγορία αφορά σίτες οι οποίες κατασκευάζονται και τοποθετούντε με δική τους κάσα και πόρτα με σίτα. Τοποθετούνται συνήθως σε πίσω πίσω πόρτες μπαλκονιών, με πανί pet αν έχετε κατοικίδιο ή με σίτα αλουμινίου.

Η τέταρτη κατηγορία αφορά τύπο σίτας που εφαρμόζει σε πατάρια, κλιμακοστάσια ή οπουδήποτε αλλού δεν υπάρχει ανάγκη λειτουργίας της σίτας.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!