Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Παραδοσιακά κουφώματα αλουμινίου

παραδοσιακα κουφωματα αλουμινιουΤι είναι τα παραδοσιακά κουφώματα αλουμινίου; Τα κουφώματα αυτά είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός του παλιού με το σύγχρονο!

Απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα και τα προτερήματα που παρέχουν τα κουφώματα αλουμινίου όπως για παράδειγμα περισσότερη ασφάλεια σε σχέση με τα παραδοσιακά ξύλινα, καλύτερη μόνωση, μεγαλύτερη αντοχή κα. Ταυτόχρονα όμως έχετε την όμορφη αισθητική και την ζεστασιά που προσφέρουν τα παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείτε για την κατασκευή των παραδοσιακών κουφωμάτων αλουμινίου, παρέχει αποτελέσματα ιδιαίτερα εντυπωσιακά και προσφέρει μια παραδοσιακή αισθητική. Είναι ιδανικά για νεοκλασικά κτήρια, παραδοσιακά σπίτια σε χωριά, ακόμα και νησιώτικα σπίτια με την γνωστή χαρακτηριστική όψη.

Τα παραδοσιακά κουφώματα αλουμινίου μπορείτε να τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων αλλά και σε διάφορες αποχρώσεις ξύλου με σκοπό να επιλέξετε το ιδανικό για τον δικό σας χώρο!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!