Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Υπολογίσετε το μέγεθος της σίτας που χρειάζεστε!

μέτρηση σίτεςΠριν τοποθετήστε σίτες αλουμινίου στο σπίτι σας, θα πρέπει να έχετε αποφασίσει αρχικά τον τύπο σίτας που σας εξυπηρετεί περισσότερο και καλύπτει τις ανάγκες σας. Οι διαφορετικοί τύποι σίτας που υπάρχουν είναι οι: σίτες οριζόντιας κίνησης, σίτες κάθετης κίνησης, σίτες ανοιγόμενες, σίτες σταθερού τελάρου, σίτες free και σίτες plisse.

Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό βήμα που πρέπει να κάντε είναι να μετρήσετε τις διαστάσεις για τις σίτες που χρειάζεστε. Φυσικά ο καλύτερος τρόπος να υπολογίσετε τις σωστές διαστάσεις είναι εφόσον διαθέτετε ήδη σίτες και θέλετε να τις αντικαταστήσετε να μετρήσετε τις διαστάσεις τους. Προσοχή η μέτρηση των διαστάσεων πρέπει να γίνετε από την εξωτερική μεριά των σιτών!

Σε περίπτωση που τοποθετείτε για πρώτη φορά σίτες θα πρέπει να μετρήσετε με ιδιαίτερη προσοχή με σκοπό οι διαστάσεις να είναι οι σωστές. Το πραγματικό μέγεθος της σίτας που χρειάζεστε για το
παράθυρο ή την πόρτα σας, δεν είναι ίδιο με το μέγεθος του παραθύρου ή της πόρτας, το μέγεθος της σίτας είναι πάντα μικρότερο. Στην μέτρηση πρέπει να υπολογίσετε το ύψος και το πλάτος μετρώντας από την εξωτερική μεριά της σίτας από την μια άκρη έως την άλλη.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!