Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Καμπινες μπανιου

καμπινες μπανιουΟι καμπινες μπανιου μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε μπανιέρα ή ντουζιέρα και προσφέρουν στεγανότητα στον χώρο, προστασία από νερά, είναι ιδιαίτερα εύκολες στο καθαρισμό τους και ταυτόχρονα ομορφαίνουν το μπάνιο σας.

Είναι ιδανική λύση στην περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε την τοποθέτηση κουρτίνας στο μπάνιο σας αλλά ταυτόχρονα δεν θέλετε να σκουπίζετε συνέχεια νερά.

Καμπινες μπανιου αναλόγως τις ανάγκες σας αλλά και την οικονομική σας δυνατότητα, υπάρχουν από διάφορα υλικά κατασκευής. Από κρύσταλλο ασφαλείας και inox που είναι οι πλέον πολυτελείς και εντυπωσιακές ή από φτηνότερα υλικά όπως ακρυλικό ή PVC που είναι το ίδιο λειτουργικές και ανθεκτικές αλλά οικονομικότερες.

Όλες οι καμπίνες μπάνιου κατασκευάζονται στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε και σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!