Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Κάγκελα ασφαλείας για παράθυρα, απαραίτητη προστασία!

πτυσσομενα καγκελα ασφαλειαςΔυστυχώς οι κλοπές και οι διαρρήξεις είναι ένα φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε συχνά τα τελευταία χρόνια τόσο σε καταστήματα και γραφεία όσο και σε κατοικίες. Οι ιδιοκτήτες προσπαθώντας να προστατεύσουν τις περιουσίες τους έχουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην διάθεση τους.

Μια κλασσική λύση είναι οι πόρτες ασφαλείας όπου θωρακίζουν την είσοδο, όμως το πρόβλημα παραμένει με τα παράθυρα και ιδίως με εκείνα όπου βρίσκονται σε σημεία όπου κάποιος μπορεί εύκολα να τα παραβιάσει χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Μικρά παράθυρα σε μπάνια, κουζίνες, σοφίτες ή γραφεία είναι αυτά που παραβιάζονται περισσότερο σε κλοπές και διαρρήξεις. Υπάρχει όμως αποτελεσματικός τρόπος προστασίας και για αυτά τα παράθυρα!

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας αποτελούν την ιδανική λύση! Τα πτυσσόμενα κάγκελα τοποθετούνται εύκολα σε πόρτες εισόδου, πόρτες κουζίνας, μπαλκονόπορτες και παράθυρα μικρά και μεγάλα. Μπορούν να τοποθετηθούν είτε περιμετρικά με ειδικά βύσματα και βίδες είτε χωνευτά σε τοίχους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας με τα πτυσσόμενα κάγκελα και καγκελόπορτες ασφαλείας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!