Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Γιατί να επιλέξετε σιτες αλουμινιου;

σιτες αλουμινιουΤο βασικότερο ίσως πλεονέκτημα που παρέχουν οι σιτες αλουμινιου είναι η διάρκεια ζωής τους! Όπως είναι γνωστό άλλωστε οι κατασκευές από αλουμίνιο έχουν σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με εκείνες που είναι από χάλυβα και άλλα μέταλλα, για λόγους αντοχής στη διάβρωση. Επίσης ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα είναι το κόστος συντήρησής, καθώς οι σιτες αλουμινιου απαιτούν την ελάχιστη δυνατή συντήρηση.

Άλλωστε η τεχνολογία που χρησιμοποιείται πλέον στην κατασκευή τους δίνει νέες διαστάσεις στην δυνατότητα οικονομίας μετάλλου στις κατασκευές καθώς υπάρχουν σκληρότερα και ανθεκτικότερα κράματα με ιδιαίτερα χαμηλότερο πάχος και πολλά ακόμα πλεονεκτήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις σίτες αλουμινίου και τα πλεονεκτήματα που έχουν!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!