Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Επιλέξετε την σωστή εταιρία για σίτες και αλουμίνια

σιτες αλουμινια καγκελαΠριν επιλέξετε την εταιρία με την οποία θα συνεργαστείτε για την αγορά και τοποθέτηση αλουμινίων, σίτας, πόρτας ασφαλείας ή κάγκελων θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η επιλογή σας είναι η σωστή. Η εταιρία που θα επιλέξετε είναι σημαντικό να μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Για να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρία ακολουθείστε κάποιες απλές συμβουλές:

  • Μιλήστε με γνωστούς και φίλους σας, ζητώντας την άποψη τους, καθώς και συστάσεις για κάποιες εταιρίες που είχαν συνεργαστεί και έμειναν ικανοποιημένοι.
  • Αναζητήστε στο διαδίκτυο τις ιστοσελίδες εταιριών πάνω σε αυτό το αντικείμενο. Δείτε τα προϊόντα που προσφέρουν, δείγματα δουλειάς τους με σκοπό να σχηματίσετε άποψη για αυτές.
  • Καλέστε απευθείας τις εταιρίες που σας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον και πιστεύετε ότι μπορείτε να συνεργαστείτε.
  • Επιλέξτε εταιρίες που έχουν εμπειρία στο χώρο και λειτουργούν αρκετά χρόνια.
  • Επισκεφτείτε τις εκθέσεις τους για να δείτε τα προϊόντα τους από κοντά.

Πραγματοποιώντας μια έρευνα αγοράς με βάση τα παραπάνω βήματα θα έχετε εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό ότι η επιλογή σας θα είναι η καλύτερη δυνατή!

Η εταιρία Spartal είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε προσφορά ή πληροφορία!
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!