Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Κάθε πότε χρειάζονται επισκευή οι Σίτες;

σιτες αλουμινιουΟι σίτες δέχονται καταπονήσεις από αέρα, νερό, σκόνη, φύλλα δέντρων, κακή χρήση ή από κάποιο άτομο που δεν πρόσεξε και έπεσε επάνω της.

Όλα τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η σωστή λειτουργία και ο χρόνος ζωής τους.

Όταν θα χρειαστεί συντήρηση ή επισκευή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να γνωρίζουμε το κατάστημα αγοράς και να απευθυνθούμε για ανταλλακτικά και επισκευή.

Μπορείται να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής των σιτών σας φροντίζοντας να διατηρείτε καθαρούς τους οδηγούς από σκόνη ή ξένα σώματα καθαρίζοντάς με νερό. Οι σίτες δε σαπίζουν, ενδείκνυται όμως να μην αφήνετε το νερό να παραμένει μετά τον καθαρισμό στους οδηγούς.

Όταν δεν χρησιμοποιούνται οι σίτες προτείνεται να παραμένουν μαζεμένες.

 

Εφαρμόζοντας τα παραπάνω θα έχετε απρόσκοπτη και αποβλημάτιστη λειτουργία των σιτών σας για αρκετά χρόνια. Ακόμα και αν χρειαστείτε οποιοδήποτε ανταλλακτικό, επισκευή ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!