Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Επιλέξτε τη σωστή καμπίνα μπάνιου!

καμπινες μπανιουΌταν το μπάνιο θεωρείται ο δεύτερος σημαντικότερος χώρος σε ένα σπίτι, μετά την κουζίνα, είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε, ώστε να υπάρξει ένα αποτέλεσμα λειτουργικό και άνετο. Οι καμπίνες μπάνιου, προσφέρουν πληθώρα ανέσεων στην καθημερινότητα, που δεν φαντάζεστε μέχρι να χρησιμοποιείσετε. Για να κάνετε τη σωστή επιλογή και να αποφύγετε τον κίνδυνο λάθους, σας παραθέτουμε τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας, κατά την επιλογή και αγορά της καμπίνας μπάνιου που χρειάζεστε!


  • Το πρώτο που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, είναι ότι ένα ελκυστικό προϊόν, δεν είναι απαραίτητα αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας και στις ανάγκες σας! Η έρευνα για να κατανοήσετε τις ανάγκες που έχετε είναι απαραίτητη.

  • Τα μέτρα του χώρου σας, είναι ο βασικός παράγοντας επιλογής. Από τα μέτρα και τη μορφή χώρου που διαθέτετε, εξαρτάται ο τρόπος που θα ανοίγει η καμπίνα μπάνιου που θα επιλέξετε ώστε να μην περιορίζεστε. Οι μικροί χώροι είναι πιο απαιτητικοί στην επιλογή. Σε ένα μικρό χώρο τα επάλληλα φύλλα είναι ασφαλής επιλογή, ενώ όταν έχετε μικρά παιδιά τα ανοιγόμενα είναι πιο εύχρηστα.

  • Η χρήση του χώρου, επίσης παίζει ρόλο. Είναι το μπάνιο της οικογένειας ή το βοηθητικό; Ένα κυρίως μπάνιο, συνήθως έχει μπανιέρα, οπότε η καμπίνα έχει άλλες απαιτήσεις κ διαστάσεις, ενώ ένα βοηθητικό μπάνιο μπορεί να έχει μια απλή ντουζιέρα ή καμπίνα.

  • Το άνοιγμα της πόρτας, μπορεί να περιορίσει σημαντικά αν δεν γίνει η σωστή μελέτη. Όπως αναφέραμε παραπάνω, ένας μικρός χώρος μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα με πτυσσόμενη πόρτα ή συρόμενη. Αν επιλέξετε ανοιγόμενο φύλλο, πρέπει να λάβετε υπόψη σας δύο παράγοντες. Που βρίσκονται τα παράθυρα και η πόρτα του μπάνιου σε σχέση με την καμπίνα, και που βρίσκονται τα υπόλοιπα είδη υγιεινής, ώστε να μην προκληθεί πρόβλημα κατά το άνοιγμα της πόρτας.

Λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω παράγοντες επιλογής για την ιδανική καμπίνα μπάνιου σας, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι έχετε προβλέψει κάθε πιθανό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει και να το αποφύγετε! Το στυλ, το υλικό και το σχέδιο στις καμπίνες μπάνιου, μαζί με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας, θα ταιριάξει απόλυτα στο γούστο σας και τις ανάγκες σας.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!