Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Πως να επιλέξετε σίτες αλουμινίου;

επιλογη σιτας αλουμινιουΑρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν τέσσερα βασικά διαφορετικά είδη σίτες αλουμινίου.

Είναι οι: Σίτες οριζόντιας κίνησης, σίτες κάθετης κίνησης, σίτες ανοιγόμενες και σίτες σταθερού τελάρου.

Όλα τα είδη σιτών προσφέρονται είτε με ίσιο πανί είτε με fiberglass, pet ή αλουμίνιο.

Η επιλογή του κατάλληλου τύπου σίτας είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα πρέπει το είδος που θα επιλέξτε να καλύπτει τις ανάγκες για τις οποίες εσείς την χρειάζεστε. Για παράδειγμα χρειάζεστε σίτα με οριζόντια κίνηση, με κάθετη κίνηση ή σταθερή;

Εμείς στην εταιρία Spartal με το έμπειρο συνεργείο μας μπορούμε να επισκεφθούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε τον κατάλληλο τύπο σίτας με σκοπό η σίτα που θα τοποθετήσετε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας και παράλληλα να υπάρχει ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!