Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Η εφεύρεση της σίτας!

σιτες αλουμινιουΣύμφωνα με τις ιστορικές πηγές οι σίτες εφευρέθηκαν στις ΗΠΑ το 1823 από έναν αγρότη! Και η πρώτη καταχωρημένη διαφήμιση για σίτες έκανε την εμφάνιση της το έτος 1836.

Η αρχική όμως χρήση των σιτών ήταν εντελώς διαφορετική, καθώς τις χρησιμοποιούσαν κατά την διαδικασία επεξεργασίας διάφορων τροφίμων. Το 1861 ένα υπάλληλος εταιρίας που κατασκεύαζε σίτες συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να βάψει με χρώμα τις μεταλλικές μέχρι τότε σίτες και να τις χρησιμοποιήσει για προστασία στα παράθυρα.
Τα επόμενα χρόνια οι σίτες χρησιμοποιούνταν ευρέως στα τρένα για να εμποδίζουν την είσοδο μικροαντικειμένων ενώ παράλληλα επέτρεπαν τον εξαερισμό.

Αργότερα γύρο στο 1900 εμφανίστηκαν οι πρώτες σίτες με αποκλειστικό σκοπό την προστασία από τα έντομα. Οι ανακάλυψη και χρήση σιτών για προστασία από έντομα βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την καταπολέμηση δεκάδων νόσων που μεταδίδονταν από έντομα μέχρι τα μέσα του περασμένου αιώνα. Πλέον οι σίτες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σπιτιών κυρίως σε περιοχές με πολλά έντομα παγκοσμίως!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!