Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Προτιμήστε ανοιγόμενες σίτες αλουμινίου!

ανοιγομενες σιτες αλουμινιουΟι ανοιγόμενες σίτες αλουμινίου είναι πλέον αναγκαίο αξεσουάρ κάθε τύπου κατοικίας, ειδικά για τις ισόγειες και τις εξοχικές κατοικίες. Ακόμη και ένα δάγκωμα κουνουπιού, μπορεί να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα. Πολλές φορές, χρησιμοποιώντας σίτες αλουμινίου σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες, πιστεύουμε ότι είμαστε απόλυτα προφυλαγμένοι από τους δυσάρεστους επισκέπτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πόρτα πάντα είναι η αχίλλειος πτέρνα.

Η προσθήκη όμως μιας σίτας αλουμινίου σε πόρτα, δεν χρησιμεύει μόνο για αυτό. Υπάρχουν πολλές εξυπηρετήσεις που η εφαρμογή μιας σίτας μπορεί να προσφέρει:

  • Αποτρέπει πολλά είδη εντόμων να εισέλθουν στο χώρο σας.

  • Εμποδίζει την είσοδο σκόνης, σκουπιδιών και φύλλων στο χώρο σας.

  • Επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα.

  • Προστατεύει την πόρτα εισόδου σας. Μπορεί να αφήνει τον αέρα να περάσει ελεύθερα, αλλά παράλληλα σίγουρα μειώνει τη φυσική φθορά που δέχεται μια εκτεθειμένη πόρτα εισόδου, από έντονη έκθεση στον ήλιο, τον αέρα ή τη βροχή.

  • Τους καλοκαιρινούς μήνες, σας επιτρέπει να αφήνετε την πόρτα ανοιχτή, δροσίζοντας επιπλέον τον χώρο και επιτρέποντας επιπλέον φυσικό φωτισμό.

  • Προστατεύει το κλιματιστικό σας από τη συσσώρευση σκόνης στα φίλτρα.

Αυτά και πολλά άλλα είναι τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν οι ανοιγόμενες σίτες στην πόρτα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας για μια επαγγελματική και εμπεριστατωμένη προσέγγιση στις ανάγκη του χώρου σας!

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!