Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου

ανοιγομενα κουφωματα αλουμινιουΤα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου είναι ιδιαίτερα πρακτικά καθώς έχουν πολλές δυνατότητες. Μπορούν να ανοίγουν από όλες τις μεριές, μπορούν να γίνονται ανακλινόμενα είτε το ένα φύλλο είτε και τα δύο και έχουν πολλές ακόμα λειτουργίες ικανές να προσαρμοστούν αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τον χώρο που τοποθετούνται.

 

Επίσης τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου παρέχουν αυξημένη ασφάλεια καθώς είναι δυσκολότερο να παραβιαστούν σε σχέση με τα ξύλινα ή πλαστικά κουφώματα και η ηχομόνωση που προσφέρουν είναι ιδιαιτέρα ικανοποιητική.

Τέλος μπορείτε να τοποθετήσετε σίτες στα ανοιγόμενα κουφώματα με σκοπό να προστατευτείτε από κουνούπια και άλλα ενοχλητικά έντομα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!