Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σίτες σταθερού τελάρου

Τύπος σίτας από πανί fiberglass, pet ή αλουμινίου. Εξυπηρετεί για παράθυρα μπάνιου,εξαερισμούς ή οπουδήποτε δεν υπάρχει η ανάγκη να μαζεύει η σίτα για να περάσει κάποιος. Ετοιμοπαράδοτη αξιόπιστη λύση και πολύ οικονομική.

Χαρακτηριστικά :

  • Τύπος πανιού: Ιταλικό πανί υψηλής αντοχής, δεν καίγεται, δε σαπίζει.
  • Χρώμα πανιού: Γκρί
  • Χρώμα αλουμινίου: Λευκό ή καφέ άμεσα* (οποιοδήποτε χρώμα ή απομίμηση θέλετε κατόπιν συνεννόησης)
  • Πιστοποίηση: Conformité Européenne (CE)
  • Εγγύηση: 2 έτη
*η επιμέτρηση του προϊόντος που θα επιλέξετε γίνεται από εμάς, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ, σε όλη την Αττική κατόπιν ραντεβού.

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!