Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Πόρτες Ασφαλείας

H Golden Door και Cisa θωρακίζουν το χώρο σας και αφήνουν από έξω τους απρόσκλητους επισκέπτες.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 

Κατά την επιλογή μια πόρτας ασφαλείας πολύ σημαντικό κριτήριο αποτελεί η πιστοποίηση του προϊόντος. Η πιστοποίηση που φέρει επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα του ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή ένωση, βοηθώντας τον καταναλωτή να επιλέξει το σωστό προϊόν.

 

Η Golden Door ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα, πιστοποιεί την πόρτα ασφαλείας προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής ποιόητητας. Έπειτα από δοκιμές και πειράματα, κάθε πόρτα ασφαλείας GOLDEN DOOR φέρει την ένδειξη CE. Δείτε τι περιλαμβάνει η ένδειξη CE.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

  • Kάσα είναι κατασκευασμένη από κλειστού τύπου κοιλοδοκό με γαλβανισμένα όλα τα μέρη της και επικάλυψη με ηλεκτροστατική βαφή. Υψηλή αντοχή σε μεγάλα φορτία χωρίς παραμόρφωση
  • Περιμετρικά πηχάκια από αλουμίνιο για την συγκράτηση της εσωτερικής και εξωτερικής επένδυσης της πόρτας. Επικάλυψη με ηλεκτροστατική βαφή και πολυεστερικά χρώματα
  • Μεντεσέδες βαρέως τύπου με μπίλιες και ρυθμιζόμενοι
  • Κλειδαριά υψηλής τεχνολογίας από τη CISA
  • Λάστιχα περιμετρικά που εξασφαλίζουν στεγανότητα σε νερό και αέρα
  • Επένδυση σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων με αψεγάδιαστο φινίρισμα

 

ΞΥΛΙΝΕΣ


ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


LAMINATE


NEW DESIGN


ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΤΕΣΕ


ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΞΟΝΑ


Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!