Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Σταθερά κάγκελα για παράθυρα

Κατασκευάζουμε σταθερά κάγκελα για παράθυρα, αποθήκης ή για οποιαδήποτε άλλο άνοιγμα το οποία δε χρειάζεται να υπάρχει πρόσβαση.

Μη επιτρέψετε την είσοδο σε απρόσκλητους επισκέπτες από αμέλεια, αφήνοντας απροστάτευτα περάσματα.

Σταθερά κάγκελα υψηλής αντοχής, με σχέδιο της αρεσκείας σας εφόσον το επιθυμείτε, και ηλεκτροστατική βαφή για μέγιστη διάρκεια χωρίς οξείδωση.

 

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!