Άμεση εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλέφωνο 210-4620123 !

Καμπίνες μπάνιου

Καμπίνες Μπάνιου Πολυτελείας

Σε οικονομικές τιμές, από κρύσταλλο ασφαλείας και inox, καμπίνες μπάνιου με στυλ και λειτουργικότητα για κάθε ντουζιέρα ή μπανιέρα.


Καμπίνες Μπάνιου PVC

Υλικό κατασκευής από PVC ή ακρυλικό, προσαρμόζόνται σε κάθε μπανιέρα ή ντουζιέρα και προσφέρουν ιδανική στεγανότητα. Οι καμπίνες μπάνιου κατασκευάζονται στις διαστάσεις που εσείς θέλετε. Ιδιαίτερα εύκολος καθαρισμός.

Για αναλυτικές πληροφορίες πατήστε εδώ 1 , 2

Εσείς γνωρίζετε ότι

Πάντοτε οι πτυσσόμενες καγκελόπορτες ασφαλείας χρειάζονται ένα καθάρισμα τουλάχιστον 2 με 3 φορές το χρόνο και λίπανση σε όλα τα κινητά τους μέρη όπως ροδάκια και κλειδαριά.

Αλουμίνια/ Σίτες

Σε κουφώματα αλουμινίου και σιτες η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνετε από εμάς. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε άμεση συνεργασία με κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, η εταιρίας μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το προϊόν της επιλογής σας.

Χωρίς μερεμέτια

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο των εργασιών μας, σεβόμενοι τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο, προτεραιότητά μας αποτελεί η εξάλειψη των μερεμετιών με σκοπό την άμεση χρήση του από εσάς.

Επισκευή/ Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!